Skidjacka för dam, herr och barn på nätet

Om det är något plagg bland skidkläder som bör prioriteras så är det förslagsvis skidjackor. Alla som stått på ett par skidor ett par timmar, vet hur viktigt det är att skidjackan är tillräckligt varm. Man brukar säga att om man vill njuta av skidåkning, behöver man ha tre saker: fint väder, bra skidor och en varm skidjacka samt ett par ordentliga skidbyxor.  Skidjackor finns det gott om, frågan är bara hur man hittar en modell som är både snygg, funktionell och tillräckligt isolerad?

På denna sida får ni vägledning till både var och hur man hittar bra och snygga skidjackor och snowboardjackor för damer, herrar och barn online.

skidjacka dam

Ett urval av de varumärken som du har möjlighet att hitta via vår sida är Analog, WESC, Haglöfs, Burton, Fjällräven, The North Face, Bergans, Volcom, Quicksilver, Salomon, Atomic, DC Shoes och Norröna.

Butiker som säljer skidjackor via internet

Det finns ett antal butiker som säljer skidjackor direkt på nätet. Oavsett om du letar efter en märkesjacka eller endast eftersöker en enkel men funktionell och praktiskt skidjacka, är förutsättningarna goda att du kommer hitta några skidkläder du trivs med, i någon av de många onlinebutikerna.

I butikerna hittar du nämligen både dyrare varumärken och mer avancerade skidkläder och lite enklare,  billiga skidjackor och skidbyxor av märken som Everest och McKinley. Viktigare än varumärket är naturligtvis att skidjackan uppfyller dina krav vad gäller utseende, funktionalitet och värme.

Man som åker skidor

Våra favoriter bland butiker som säljer skidjackor är följande:

Boardstore är en webbutik som har ett bra utbud av både skid- och snowboardkläder. Hos Boardstore hittar du massor med schysta Googles, skidjackor och byxor för både kvinnor och män. Mer om Boardstore.

Hos Blue Tomato hittar du allt inom skidsport och ett helt fantastiskt sortiment med skidkläder och tillbehör. Mer om butiken Blue Tomato.

När du besöker Junkyard spelar det mindre roll om du föredrar snowboard eller skidor, i den välfyllda butiken hittar du nämligen både skidjackor och snowboardkläder samt annan skidutrustning.

Ellos passar dig som skall åka på sin första skidresa någonsin, gör klokt i att besöka denna butik. Här hittar du nämligen prisvärda skidjackor för både barn och vuxna.

Letar du efter en billig skidjacka, kanske hittar du den i Dress for less klädbutik online. I Dress for less webbutik hittar du kända varumärken som ofta säljs till ett löjligt lågt pris.

Fem egenskaper din skidjacka behöver ha

  • Funktionell och flexibel
  • Snygg
  • Varm
  • Lätt
  • Vind- och vattentät